Tipy a zajímavosti

Proč ztrácet čas vařením? Pochutnejte si i bez práce: Kdekoliv

Máte spoustu práce a nemáte čas se pořádně najíst, tak rychle v obchodě koupíte něco, čím zaplácnete žaludek nebo využijete rychlého občerstvení? Jedete kempovat a přemýšlíte, jaké jídlo sbalit s sebou, ale nakonec to skončí u paštik a čínských polívek? Pak jste ještě asi neslyšeli o kvalitním jídle, které je šokově chlazeno a vydrží tak až 60 dní. Máte ho vždy po ruce, když zrovna není čas nebo chuť vyvařovat.

Jak vznikají šokově chlazená jídla?

Na počátku jsou kvalitní čerstvé suroviny a profesionální kuchaři, kteří uvaří chutná jídla. Samozřejmostí je dodržování všech hygienických norem a předpisů. Za využití moderní technologie se hotová jídla zchlazují dle speciálního postupu. Ty pak pracovníci balí do varných sáčků, misek nebo zapékacích misek.

Jídlo stačí ohřát, klidně až za 60 dní

Jakmile se hotové jídlo dostane k zákazníkovi, není nic snazšího než jej jen ohřát a sníst, případně uskladnit či zabalit s sebou na cesty. Jídlo je trvanlivé, díky způsobu zpracování, typu balení a formě skladování vydrží 30–60 dnů od data výroby, a to bez ztráty skvělé chuti a výživových hodnot.

Kdy se trvanlivé jídlo bude hodit?

Prakticky kdykoliv. Chutná jídla, která stačí jen ohřát využijete v mnoha případech.

  • Ať už jste pracovně vytížení, nebo se vám jednoduše nechce vařit, jídlo jen vyndáte z ledničky a za pár minut jej máte ohřáté a připravené k snědku. Ušetřený čas můžete věnovat rodině nebo svým koníčkům.
  • V blízkosti práce nemáte kvalitní restauraci, nebo v půlhodinové pracovní pauze jídlo z restaurace nestíháte? I tady využijete kvalitní trvanlivá jídla.
  • Na dovolené by se mělo především odpočívat, a ne si dělat starosti a ztrácet čas s vařením. Není nic jednoduššího než si nabalit jídla s sebou a na dovolené už je jen ohřát.

Za vším hledejte rodinu

A kdo tato chytrá trvanlivá jídla připravuje? Jedná se o rodinnou firmu Naše kuchyň, která jídla doručí po Praze a okolí. Zárukou je skutečná poctivá chuť jídel, které jsou uvařené z pečlivě vybraných surovin.

Kvido

Recent Posts

Jak jsem uspořádala žabkové narozeninové oslavy pro svou dceru díky produktům z Temu

Uspořádání oslavy pro dítě nemusí zruinovat rozpočet — stačí se zeptat Kamily, která připravila dceři…

56 minut ago

Jak pečovat o suchou pleť: Komplexní průvodce přírodní kosmetikou pro zdravější pokožku

Poradíme, jak na hydrataci suché pleti pomocí přírodních produktů. Objevte šetrnou péči, která zlepší stav…

3 dny ago

Vánoční skřítek s červenou čepicí aneb tradice norského nisse

Norské vánoční tradice jsou plné kouzla a pohádkových bytostí, mezi které patří i nisse –…

2 týdny ago

Rakytník od A do Z aneb vše, co by vás mohlo zajímat

Zjistěte, jak pěstovat rakytník, sklízet jeho plody a jaké jsou jeho zdravotní přínosy. Je ideální…

3 týdny ago

7 tipů na jedlé keře, které snadno vypěstujete na své zahrádce

Proč si zasadit jedlé keře a jak o ně správně pečovat? Zjistěte, které druhy jsou…

3 týdny ago

11 tipů na tinktury z bylin, plodů jedlých keřů a kořenů

Tinktury z bylinek, plodů i kořenů si připravíte doma a mohou být účinným prostředkem při…

4 týdny ago